Premiera in sistemul medical de stat din Romania cu prilejul Zilelor Institutului Clinic Fundeni 2015

0
52

Primul Centru de Informare si Consiliere pentru Pacienti si Apartinatori – InfoCons din cadrul unui spital de stat din Romania va fi inaugurat cu ocazia Zilelor Institutului Clinic Fundeni 2015.

Premiera va fi marcata in cadrul deschiderii evenimentului aniversar, miercuri 30 septembrie, ora 17:00, la Institutul Clinic Fundeni – amfiteatrul „Thomas Starzl”.

La ceremonia de deschidere a Zilelor Institutului Clinic Fundeni 2015 au confirmat prezenta:

Domnul Dr. Nicolae Banicioiu, Ministrul Sanatatii;
Doamna Gabriela Szabo, Ministrul Tineretului si Sportului;
Doamna Dr. Diana Loreta Paun, Consilier de Stat, Departamentul de Sanatate Publica;
Domnul Dr. Vasile Ciurchea, Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate;

De asemenea, la eveniment si-au mai anuntat participarea oficialitati precum si alte personalitati medicale si ale vietii sociale si economice din Romania.

Centrul de Informare si Consiliere pentru Pacienti si Apartinatori – InfoCons este un proiect realizat de catre Institutul Clinic Fundeni in parteneriat cu Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons.

in cadrul ceremoniei de deschidere, un moment special va fi dedicat personalitatilor vietii medicale, sociale, autoritatilor, organizatiilor non-guvernamentale, mass-media din Romania, care au avut o contributie semnificativa la dezvoltarea Institutului Clinic Fundeni si carora le vor fi acordate diplome de recunostinta.

Zilele Institutului Clinic Fundeni 2015 marcheaza 56 de ani de activitate continua in sprijinul pacientilor, un moment de celebrare a reusitelorsi realizarilor Institutului Clinic Fundeni din ultimul an, dar si de prezentare a proiectelor de viitor, care vizeaza dezvoltarea si imbunatatirea activitatii medicale, in beneficiul pacientilor.

Articolul precedentPeste 200 de participanti la a V-a conferinta „Sanatate prin Alimentatie”
Articolul următorAsociatia de Podiatrie, prezenta la a XIII-a editie a Conferintei Nationale a OAMGMAMR