Prefectul Alin Stoica, despre relaxarea restricțiilor în Capitală

0
58

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat, în contextul menținerii trendului descrescător al infectărilor cu noul coronavirus, de sub 3 la mia de locuitori, că duminică va putea fi luată o decizie de a permite sălilor de spectacol, restaurantelor și cafenelelor, să funcționeze cu o capacitate de 30%.

„Mâine având în vedere că se menține trendul descrescător de sub 3 la mia de locuitori, pentru această perioadă de observație de 48 de ore de la momentul de la care s-a trecut pentru prima dată sub 3 la mie, vom putea să luăm decizia de a permite sălilor de spectacol să funcționeze cu o capacitate de 30% și de asemenea restaurantelor și cafenelelor să se deschidă și la interior, cu maximum de 30%”, a spus prefectul Capitalei, la un post de televiziune.

Potrivit acestuia, măsurile ar putea fi, teoretic, aplicate de luni dimineaţă, în funcţie de modul în care se vor organiza operatorii economici.

Ad in title
Articolul precedentCMR: Medicii rezidenți trebuie să aibă asigurare de răspundere civilă la momentul înscrierii în Colegiu
Articolul următorUn maraton al vaccinării va avea loc la Iași, în perioada 4-11 mai