PMB anunță deschiderea a patru cabinete stomatologice dedicate copiilor

0
160

Primăria Capitalei anunţă deschiderea a patru cabinete stomatologice pentru urgenţele copiilor, în Regie, la Politehnică.

Conform unui comunicat al PMB, tratamentele sunt gratuite, aparatura ultramodernă, iar medicii şi asistenţii au echipament de protecţie împotriva COVID-19. Măsura a fost luată în contextul în care pe timpul stării de urgenţă s-au închis cabinetele stomatologice de stat şi private.

Într-o transmisiune live pe o rețea socială, primarul general, Gabriela Firea, a declarat că, deşi urgenţele stomatologice pot fi soluţionate la Spitalul de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială, PMB a ales să deschidă cabinete dedicate copiilor, pentru evitarea aglomeraţiei.

Ea a menţionat că aceste cabinete vor fi deschise de luni până vineri, în intervalul orar 8,00 – 20,00, iar sâmbătă între orele 9,00 – 16,00. Numărul de telefon la care se pot face programări este call center-ul ASSMB: 0374.887.887.

Rectorul Universităţii Politehnice Bucureşti, Mihnea Costoiu, a precizat că este vorba despre cabinete funcţionale dinainte de 1989, care au fost dotate acum de către Primăria Capitalei cu aparatură modernă.

De altfel, primarul general a declarat că PMB intenţionează să construiască o policlinică dedicată studenţilor, pe un teren pus la dispoziţie de UPB.

Articolul precedentRata de infectare cu noul coronavirus a crescut în Germania după relaxarea restricțiilor
Articolul următorPreședintele Colegiului Medicilor din București pledează pentru siguranță și sănătate pentru cadrele medicale la locul de muncă