Pharma 2008

0
920

in perioada 9-10 octombrie va avea loc a VI-a editie a evenimentului „Pharma 2008”, organizat de catre Finmedia si Colegiul Farmacistilor din Romania.

Evenimentul, moderat de domnul Prof. Univ. Dr. Dumitru Lupuleasa, va prezenta teme de interes national pentru intregul sistem farmaceutic, precum: „Legislatie farmaceuticaa€œ, „Cercetarea stiintifica in domeniul farmaceutica€œ, „Piata farmaceutica din Romania spre maturizarea€œ sau „Rolul farmacistului in lantul sistemului sanitara€œ. Organizatorii evenimentului isi propun sa reuneasca un numar cat mai mare de factori implicati in domeniul farmaceutic pentru a crea un cadru favorabil dezbaterii situatiei actuale din Romania si pentru a oferi solutii privind problemele din sistem.

Printre invitati se numara nume sonore din sistemul farmaceutic precum Prof. Dr. Farm. Dumitru LUPULEASA, Presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania; Dr. Vasile CIURCHEA, Presedinte CNAS; Acad. Prof. Univ. Dr. Mircea IFRIM, Presedinte Comisia pentru Sanatate si Familie, Camera Deputatilor; Bogdan CHIRIŢOIU, Consilier de Stat Administratia Prezidentiala; Farm. Magdalena BĂDULESCU, Presedinte Agentia Nationala a Medicamentului; George BAICU, Director Directia Farmaceutica a Ministerului Sanatatii Publice; Dan ZAHARESCU, Director General Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente; Victor OLSAVSZKY, Reprezentant in Romania al Organizatiei Mondiale a Sanatatii; Farm. Pr. Elena Clara POPESCU, Vicepresedinte Colegiul Farmacistilor din Romania; Dr. Ana Maria NIŢULESCU, Medic Şef Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti si Aurora TOMA, Director Primula Officinalis.

Prof. Dr. Farm. Dumitru LUPULEASA, Presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania, a declarat cu privire la acest eveniment: „Ma bucur ca anul acesta am reusit sa organizam, in colaborare cu Finmedia, nu doar un eveniment, asa cum preconizam dupa prima editie Pharma ce a avut loc in toamna anului trecut, ci si alte 5 editii regionale. Şi evenimentul de anul acesta va fi de un real interes pentru toti participantii, datorita tematicii alese si a prezentei autoritatilor abilitate din domeniu, dar va aduce si elemente de noutate precum noile reglementari privind eliminarea plafoanelor sau accesul populatiei la medicamente. in asteptarea legii farmaciei, vom avea o excelenta platforma de dezbateri ce va genera si solutii practice pentru probleme cu adevarat realea€œ.

Articolul precedentAncheta medicala in judetul Vaslui
Articolul următorInstitutul de Boli Infectioase „Matei Bals” aniverseaza 10 ani de existenta