Peste 400 de constanteni si-au masurat gratuit tensiunea arteriala in cadrul Campaniei Nationale „Viteza ucide….nu numai in trafic. Controleaza-ti tensiunea arteriala!”

0
46

Peste 400 de constanteni si-au masurat tensiunea arteriala in cadrul Campaniei Nationale „Viteza ucide…. nu numai in trafic. Controleaza-ti tensiunea arteriala!”, editia 2013, organizata de Societatea Romana de Hipertensiune, in data de 8 iunie 2013 in City Mall Constanta.

Persoanele care si-au testat tensiunea arteriala au primit sfaturi de la medicii prezenti la eveniment cu privire la metodele de preventie a hipertensiunii arteriale si de mentinere sub control a acestei afectiuni.

Dintre persoanele care si-au masurat gratuit tensiunea arteriala, aproximativ 40% au fost depistate cu valori tensionale ridicate. De asemenea, patru persoane au avut nevoie de interventia ambulantei.

Campania Nationala „Viteza ucide…..nu numai in trafic. Controleaza-ti tensiunea arteriala!” este organizata de Societatea Romana de Hipertensiune, in parteneriat cu Ministerul Sanatatii.

Actiunea de masurare a tensiunii arteriale de la Constanta s-a desfasurat cu sprijinul partenerilor locali: RATC, City Park Mall, Andalex Constanta.

Campanie sustinuta de Servier Pharma.

Articolul precedentSpitalul Monza Bucuresti, Centru Cardiovascular, una dintre cele mai moderne unitati medicale private din Romania
Articolul următorEugen Nicolaescu: Ministerul Sanatatii pregateste procedura de licitatie pentru achizitionarea vaccinului pneumococcic