Peste 140 de medici au luat parte la Cursul COMBAT, editia Constanta

0
49

Peste 140 de participanti si 14 speakeri de renume din medicina romaneasca s-au reunit timp de noua ore in cadrul celei de-a opta editii a Cursului National de Management al Bolnavului hipertensiv, Actualitati in diagnostic si tratament, ce a avut loc in data de 7 iunie, la Constanta.

Cursul Combat, organizat de Societatea Romana de Hipertensiune, a reunit si de aceasta data specialisti din cardiologia romaneasca, precum si din arii conexe, implicatii in diagnosticarea si tratarea hipertensiunii arteriale.

in cadrul Cursului Combat, editia Constanta, au fost dezbatute o serie de cazuri clinice ilustrative, pornind de la ghidurile actuale de practica medicala din hipertensiune arteriala. Mai exact, au fost discutate consecintele hipertensiunii arteriale in cazul pacientilor cu diabet zaharat si boala cerebrovasculara, modul in care o sarcina este influentata de aceasta afectiune, dar si utilitatea masuratorii ambulatorii a tensiunii arteriale, impactul hipertensiunii arteriale asupra pacientului dializat.

Evenimentul a fost coordonat stiintific de prof. univ. dr. Maria Dorobantu, prof. univ. dr. Eduard Apetrei si prof. univ. dr. Elvira Craiu.

Cursului National de Management al Bolnavului hipertensiv, Actualitati in diagnostic si tratament, editia Constanta, a fost organizat de Societatea Romana de Hipertensiune.

Parteneri: Servier si Pfizer Cardiology

Management eveniment: Sanatatea Press Group

Articolul precedentSpitalul Monza Bucuresti, Centru Cardiovascular, una dintre cele mai moderne unitati medicale private din Romania
Articolul următorEugen Nicolaescu: Ministerul Sanatatii pregateste procedura de licitatie pentru achizitionarea vaccinului pneumococcic