Peste 30 de educatori in diabet au participat la Cursul E-Diab Bucuresti, 6-7 iunie 2014

0
51

Peste 30 de educatori in diabet au luat parte la Programul de Instruire a Educatorilor in Diabet, eveniment ce s-a desfasurat in perioada 6-7 iunie 2014 in Capitala.

Organizat de Asociatia Romana de Educatie in Diabet, programul urmareste cresterea nivelului educatiei medicale continue in domeniul diabetului zaharat. Acest lucru in conditiile in care diabetul zaharat afecteaza milioane de oameni la nivel mondial. Potrivit rezultatelor studiului PREDATTOR, in Romania, doua milioane de oameni se confrunta cu aceasta maladie.

„intalnirea a fost deosebit de interesanta cu implicarea tuturor participantilor. Toate comentariile au fost pertinente si desigur ca totul a fost in folosul persoanelor cu diabet de care noi ne ocupam si avem grija, o grija deosebita”, a declarat asist. principal Anca Minea, educator in diabet in cadrul Spitalului Clinic „Nicolae Malaxa” din Bucuresti.

Programul E-Diab, editia Bucuresti, a fost organizat de Asociatia Romana de Educatie in Diabet in parteneriat cu Spitalul Clinic „Nicolae Malaxa” din Bucuresti.

Articolul precedentEfectele deshidratarii asupra organismului
Articolul următorMedicii diabetologi descurajeaza abuzul de alimente grase in perioada sarbatorilor de iarna