Peste 250 de participanti la Cursul C.O.M.B.A.T. 3, editia Bucuresti, 23 ianuarie 2015

0
26

Peste 250 de medici au luat parte la primul Curs COMBAT 3, editia Bucuresti, desfasurat in data de 23 ianuarie 2015. Cursul National de Managemnt al Bolnavului Hipertensiv – Actualitati in diagnostic si tratament, editia a III-a, continua traditia editiilor anterioare si aduce in atentia medicilor cele mai noi date legate de diagnosticarea si tratamentul corect al hipertensiunii arteriale.

„Aceasta a treia editie, si nici una nu a semanat cu cealalta, vine sa completeze o zona care este mai putin abordata in hipertensiunea arteriala. Se vorbeste de hipertensiune si sare, de stresul emotional si tulburarile afective in hipertensiunea arteriala. E o realitate pe care de multe ori o ignoram. Aderenta si non-aderenta la tratament, cat este de important si ce putem sa facem in plus. Apoi tratamentul hipertensiunii arteriale in diverse asocieri patologice, de exemplu tratamentul unui pacient cu hipertensiune arteriala care are boli pulmonare cronice, si atunci avem un punct de vedere al unui cardiolog si un punct de vedere al unui pneumolog. Dupa aceea, hipertensiunea si bolile reumatologice „, a declarat prof. univ. dr. Maria Dorobantu, presedinte Societatea Romana de Hipertensiune.

De asemenea, in cadrul cursului a fost organizat un atelier hand-on privind evaluarea si semnificatia clinica a leziunilor provocate de hipertensiunea arteriala.

Ad in title

La eveniment au participat renumiti medici din specializari precum cardiologie, nefrologie, pneumologie, reumatologie, diabetologie si medicina interna.

Cursul National al Bolnavului Hipertensiv – Actualitati in Diagnostic si Tratament, COMBAT 3, editia Bucuresti, a fost organizat stiintific de Societatea Romana de Hipertensiune.

Partener: Servier

Parteneri media strategici: www.sanatateatv.ro, www.comunicatemedicale.ro

Management eveniment: Sanatatea Press Group

Articolul precedentAMFB: Suntem intr-un moment de rascruce pentru specialitatea noastra in Romania
Articolul următorPeste 200 de participanti in prima zi a Conferintei INTERDIAB 2015