Peste 200 de medici au participat la Cursul C.O.M.B.A.T. 2, de la Craiova

0
31

Peste 200 de medici cardiologi, diabetologi, nefrologi, neurologi, internisti si medici de familie au dezbatut ultimele noutati in domeniul hipertensiunii arteriale in cadrul Cursului National de Management al Bolnavului Hipertensiv – Actualitati in Diagnostic si Tratament – C.O.M.B.A.T. 2 de la Craiova . Cursul a fost organizat de Societatea Romana de Hipertensiune in data de 7 martie 2014.

Cursul sustinut de medici experti in hipertensiune arteriala a oferit informatii de ultima ora cu privire la monitorizarea si evaluarea corecta a pacientului hipertensiv, pentru diagnosticarea si tratarea complicatiilor hipertensiunii arteriale, prin prezentarea unor cazuri clinice ilustrative. Mai mult decat atat, Cursul C.O.M.B.A.T. de la Craiova a avut in vedere si favorizarea schimbului de idei intre medicii din diferite specialitati, implicati in managementul hipertensiunii arteriale, pentru o mai buna monitorizare a pacientului hipertensiv.

Directori de curs au fost prof. univ. dr. Maria Dorobantu, presedintele Societatii Romane de Hipertensiune si prof. univ. dr. Maria Mota, presedintele Societatii Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice.

Ad in title

Organizator stiintific: Societatea Romana de Hipertensiune

Partener: Berlin Chemie Menarini

Management eveniment: Sanatatea Press Group

Articolul precedentFemeile inovatoare, premiate de Comisia Europeana
Articolul următorPrimul „Abecedar de Obezitate”, realizat de prof. univ. dr. Nicolae Hancu, a fost lansat la Bucuresti