Peste 100 de participanti la Conferinta Nationala de Anestezie si Terapie Intensiva Prof dr. Dan Tulbure, editia I

0
48

Prima editie a Conferintei Nationale de Anestezie si Terapie Intensiva „Prof. dr. Dan Tulbure”, organizata stiintific de Institutul Clinic Fundeni si Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva, aduce un omagiu unei personalitati din lumea medicala cu o contributie uriasa in dezvoltarea specialitatii de Anestezie si Terapie Intensiva in Romania.

„Institutul Clinic Fundeni este un reper puternic in sistemul de sanatate romanesc, iar prof. dr. Dan Tulbure, o imagine clara a profesionalismului, dedicarii si perfectionismului in tot ceea ce a realizat in domeniul Anesteziei si Terapiei Intensive, in cadrul Institutului Clinic Fundeni. Profesorul Tulbure a creat o scoala de Anestezie si Terapie Intensiva si ma bucur ca, in cadrul Institutului, avem o sectie care ii poarta numele”, a declarat conf. dr. Carmen Orban, manager Institutul Clinic Fundeni.

Personalitatea profesorului Dan Tulbure este strans legata de evolutia scolii moderne de Anestezie si Terapie Intensiva. Renumitul medic a oferit mentorat si a ghidat activitatea profesionala a numeroase generatii de specialisti in cele doua discipline conectate, pe parcursul intregii sale vieti.

„Ma responsabilizeaza enorm faptul ca, in prezent, conduc sectia al carei nume este cel al prof. dr. Dan Tulbure. Fiecare medic din aceasta sectie trebuie sa inteleaga ca este un continuator al profesionalismului si practicii prof. dr. Dan Tulbure si ca trebuie sa se dedice unei ingrijiri cat mai bune a pacientilor. Suntem cu totii responsabili fata de traditia performantei medicale pe care prof. dr. Dan Tulbure a impus-o la Institutul Clinic Fundeni” a declarat conf. dr. Dana Tomescu, sef Sectia Clinica ATI III.

„Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva este onorata ca a fost construita pe o istorie puternica, o istorie facuta de oameni profesionisti, revolutionari si dedicati specialitatii de Anestezie si Terapie Intensiva si pacientilor, in general, iar unul dintre acestia, si un titan al specialitatii, este prof. dr. Dan Tulbure”, a afirmat prof. dr. serban Bubenek, presedintele Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva.

Organizatorii Conferintei Nationale de Anestezie si Terapie Intensiva „Prof. dr. Dan Tulbure” isi propun sa extinda manifestarea in anii urmatori si sa stabileasca o traditie a acestui eveniment stiintific.

Co-presedintii evenimentului:

Conf. dr. Carmen Orban, Manager IC Fundeni

Prof. dr. serban Bubenek, seful Clinicii ATI Fundeni Presedinte al Societatii Romane de ATI

Conf. dr. Dana Tomescu, sef sectie ATI III, IC Fundeni

Organizatori: Institutul Clinic Fundeni, Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva

Parteneri/Sponsori de Argint: DRAEGER, PFIZER

Parteneri de Bronz: ANGELINI, FARMEXIM, KAPAMED, VELMED, TEHNOPLUS

Concept & Management eveniment – Sanatatea Press Group, expertul tau in comunicare pe domeniul medical.

Articolul precedent70% din decesele asociate cancerului pulmonar, cauzate de fumat. Specialist: Faptul de a nu fuma reduce riscul de cancer cu 30%
Articolul următorMS: In ultimele 36 de ore nu s-au mai inregistrat cazuri noi de copii transferati din Arges la Spitalul Marie Curie