Persoanele care se prezintă la vaccinare după ora 22.00, exceptate de la restricţiile de deplasare

0
64

Persoanele care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 se pot deplasa şi după ora 22.00, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, coordonatorul campaniei de imunizare împotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghiţă.

„Există o menţiune expresă în Hotărârea Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă a Municipiului Bucureşti, chiar astăzi am vorbit cu domnul prefect, practic persoanele care se prezintă la vaccinare după ora 22,00 sunt exceptate de la această restricţie şi se pot prezenta la vaccinare. Nu ştiu dacă este nevoie neapărat de o adeverinţă în acest sens, dar, cu siguranţă, dovada de vaccinare va reprezenta acel document care atestă faptul că ai mers să te vaccinezi”, a explicat Valeriu Gheorghiță.

Întrebat dacă după ora 22.00 persoanele care merg să se vaccineze anti-COVID au nevoie de declaraţie, Gheorgiță a răspuns: „În acea hotărâre este specificată această exceptare, dar nu aş putea să vă spun dacă este nevoie sau nu de acea declaraţie”.

Ad in title
Articolul precedentCanada: Vaccinul anti-COVID Pfizer-BioNTech, aprobat pentru adolescenţii cu vârsta între 12 şi 15 ani
Articolul următorIoana Mihăilă, despre renunțarea la mască de la 1 august, în spaţii deschise şi neaglomerate: Este fezabilă