Paula Rusu: Perioada aceasta dovedeşte nevoia de educaţie în ceea ce priveşte bolile respiratorii

0
53

Paula Rusu, jurnalist independent, a declarat că perioada pe care o traversăm dovedeşte nevoia de educaţie în ceea ce priveşte bolile respiratorii.

Şi asta pentru că „sub spectrul pandemiei, este imperios necesar ca sursa de la care vine educaţia să fie una verificată, confirmată şi credibilă. Informaţiile circulă cu repeziciune extraordinară, iar oamenii vor să fie sănătoşi din perspectiva bolii respiratorii care îi ameninţă acum”, a spus Paula Rusu.

Potrivit acesteia, este un moment bun pentru educaţia pentru celelalte boli respiratorii, iar educaţia este căutată de oameni sănătoşi, ceea ce face să fie puşi în contact cu informaţia de bază, creând direcţia pe care ar trebui să o caute în momentul în care se lovesc de asemenea probleme.

Ad in title

Declarația a fost făcută în cadrul conferinței “Educaţia în bolile respiratorii. Provocări şi persective”, transmisă pe platforma www.conferinte-live.ro. Sănătatea Press Group este producătorul video al conferinței.
www.conferinte-LIVE.ro este o platformă dezvoltată de către Sănătatea Press Group – o soluție completă pentru organizarea de evenimente live cu durata de până la 4 ore, în spațiul online, prin videostream, în aceeași configurație ca în cazul evenimentelor obișnuite.

Articolul precedentDr. Petronela Fildan: Educaţia, rol esenţial în managementul pacientului
Articolul următorCategoriile de beneficiari ai stimulentului de risc de infectare cu SARS-CoV-2 extinse de Camera Deputaților