Ordonanța Militară nr. 11: Va fi ridicată carantina impusă în orașul Țăndărei

0
312

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, luni, ridicarea carantinei pentru oraşul Ţăndărei, judeţul Ialomiţa.

El a prezentat Ordonanţa Militară nr.11, care mai prevede exceptarea de la măsurile de carantinare sau izolare pentru personalul navigant, fluvial şi maritim care vine din ţări catalogate ca zone roşii sau galbene, dacă nu prezintă simptome COVID-19 – ca în cazul piloţilor de avion sau şoferilor de camioane de marfă.

Marcel Vela, a mai anunţat că a fost prelungită suspendarea zborurilor către şi dinspre Spania, până pe data de 14 mai inclusiv.

„Am emis Ordonanţa militară nr. 11, care reglează unele aspecte ce ţin de continuarea unor măsuri adoptate în ordonanţele militare anterioare. Primul punct (…) este legat de suspendarea zborurilor către Spania şi din Spania către aeroporturile din România, este continuarea suspendării care expiră astăzi şi este valabilă până în 14 mai inclusiv”, a declarat Marcel Vela, la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

Textul Ordonanței Militare nr. 11 AICI.

Articolul precedentFranța trebuie să fie pregătită pentru o „reintrare în izolare în regim de urgenţă”, potrivit unui oficial
Articolul următorPreședintele Turciei anunță patru noi zile de izolare