O echipa de medici specialisti prezenta in judetul Arges pentru verificari

0
24

O echipa de medici epidemiologi, infectionisti si de sanatate publica din cadrul Ministerului Sanatatii, Institutului National de Sanatate Publica si a Institutului National de Boli Infectioase „Matei Bals” s-a deplasat astazi, 11 februarie 2016, la Pitesti pentru a verifica modul in care se desfasoara ancheta epidemiologica, potrivit unui comunicat de presa remis de Ministerul Sanatatii. De asemenea, echipa de medici de specialisti verifica si modul in care se desfasoara inspectia la Spitalul de Pediatrie din Pitesti privind acordarea asistentei medicale si conditiile de spitalizare.

Principala preocupare a Ministerului Sanatatii este depistarea cat mai urgenta a cauzelor care au dus la imbolnavirea copiilor din judetul Arges.

Ministerul Sanatatii va comunica rezultatele anchetei epidemiologice desfasurate de autoritatile de sanatate publica si masurile care se impun.

Ad in title
Articolul precedent70% din decesele asociate cancerului pulmonar, cauzate de fumat. Specialist: Faptul de a nu fuma reduce riscul de cancer cu 30%
Articolul următorMS: In ultimele 36 de ore nu s-au mai inregistrat cazuri noi de copii transferati din Arges la Spitalul Marie Curie