Nicolae Dragoş Garofil l-a înlocuit pe Nelu Tătaru, fiind numit secretar de stat în Ministerul Sănătății

0
43

Nicolae Dragoş Garofil a fost numit secretar de stat în Ministerul Sănătății, în locul lui Nelu Tătaru, iar secretarul general al Ministerului Sănătăţii Georgeta Bumbac a fost demisă, se arată în decizia premierului Ludovic Orban, publicate în Monitorul Oficial.
Georgeta Bumbac, numită în funcţie de fostul premier PSD Viorica Dăncilă, a fost demisă prin decizie a premierului Ludovic Orban.

Premierul Orban a precizat vineri, la Ministerul Sănătăţii, unde a sosit împreună cu noul ministru Nelu Tătaru, că un ministru nou trebuie să propună o persoană cu care să poată să facă echipă.

”Un ministru nou trebuie să facă o propunere de secretar general cu care să facă echipă”, a explicat Orban la sosirea la MS, împreună cu noul ministru Nelu Tătaru.

Ad in title

Premierul fusese întrebat de ce a demis-o pe Gerogeta Bumbac.

Conform deciziei publicate joi în Monitorul Oficial, ”încetează exercitarea, cu caracter temporar, de către doamna Georgeta Bumbac a funcţiei publice vacante din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general al Ministerului Sănătăţii”.
Potrivit aceleiaşi decizii, Georgeta Bumbac predă lucrările şi bunurile care i-au fost încredinţate în vederea exercitării atribuţiilor de serviciu în termen de 3 zile de la data la care îi încetează exercitarea funcţiei.

Articolul precedentADEM, disponibilă la importul paralel de medicamente lipsă precum Euthyrox 100
Articolul următorVIDEO Orban: Obiectivul fundamental este de a reduce răspândirea corovirusului