Nicolae Banicioiu, interimar la Sanatate

0
89

Nicolae Banicioiu este noul ministrul interimar de la Sanatate. Numirea lui Nicolae Banicioiu in fruntea Ministerului Sanatatii a fost facuta de premierul Victor Ponta, dupa ce in data de 26 februarie 2014, Eugen Nicolaescu a demisionat din functia detinuta, ca urmare a iesirii Partidului National Liberal de la guvernare.

„in aceasta dimineata, Primul-ministru Victor Ponta a transmis Presedintelui Romaniei demisiile ministrilor: domnului Gheorghe Eugen Nicolaescu din functia de ministru al sanatatii, doamnei Mariana Campeanu din functia de ministru al muncii, familiei, protectiei sociale si persoanelor varstnice, doamnei Ramona-Nicole Manescu din functia de ministru al transporturilor, domnului Gigel Sorinel stirbu din functia de ministru al culturii, doamnei Lucia Ana Varga din functia de ministru delegat pentru ape, paduri si piscicultura, domnului Mihai Alexandru Voicu din functia de ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul, domnului Cristian David din functia de ministru delegat pentru romanii de pretutindeni, pentru emiterea decretelor prezidentiale prin care sa se constate vacanta posturilor.

in conditiile constatarii vacantei posturilor de membru al Guvernului, facand aplicarea prevederilor legale in materie, Primul-ministru a solicitat Presedintelui emiterea decretelor prezidential prin care: domnul Nicolae Banicioiu, ministru al tineretului si sportului, sa fie numit in functia de ministru al sanatatii, interimar (…)”, se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de Guvernul Romanei.

Ad in title
Articolul precedentStudiu: Pierderea congenitala a auzului este cea mai frecventa afectiune congenitala a nou-nascutilor
Articolul următorDr. Rodica Tanasescu: Bolile cronice netransmisibile sunt o mare povara care pot deveni o tragedie in viitor