Nelu Tătaru: Anul acesta vom sărbători Paștele altfel, ”spre binele nostru și al apropiaților”

0
206

Anul acesta vom sărbători altfel Învierea Domnului – sărbătoarea familiei celebrată de obicei împreună cu cei dragi – ”spre binele nostru și al apropiaților”. Este mesajul transmis de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

”Viața noastră s- a schimbat, trăim vremuri de nesiguranță, cu restricții pe care nu le credeam posibile”, a transmis ministrul.

”Dragi români, este necesar ca în aceste 2 săptămâni critice să menținem, mai mult că niciodată, restricțiile și regulile de distanțare socială, chiar dacă este şi mai greu în acest momente. În acest fel vom salva viețile noastre și ale apropiaților și ne vom reuni curând sănătoşi”, a subliniat el.

Nelu Tătaru le-a transmis un mesaj cadrelor medicale:  ”Gândurile mele se îndreptă către toți cei care lucrează acum pentru noi in toate domeniile de activitate. Un gând special către toți colegii mei din sistemul sanitar care se află în linia întâi și cărora le doresc putere de muncă și le solicit ca în aceste zile de grea încercare să dea, încă o dată, dovadă de responsabilitate și solidaritate. Întotdeauna personalul medical a știut să răspundă prezent și să își onoreze meseria”.

”Numai împreună vom putea să trecem de această perioadă și vom putea face ca, anul viitor, să ne strângem în brațe cu ocazia Sărbătorilor Pascale”, a încheiat oficialul.

Articolul precedentCOVID-19: O asistentă medicală de la Spitalul Militar Brașov a decedat
Articolul următorCOVID-19: SUA, țara cu cel mai mare număr de decese din lume