Neglijenta medicilor ucide un alt copil!

0
191

Un alt posibil caz de malpraxis s-a produs zilele acestea la spitalul din Hunedoara. Un baietel in varsta de zece ani a murit dupa ce timp de mai multe zile a fost plimbat de la un spital la altul.

in data de 22 septembrie, copilul a fost adus la spitalul din Hudenoara de catre parinti, dupa incercari zadarnice de a-i reduce febra. Aici, dupa un scurt consult, medicii au hotarat sa-l trimita acasa, recomandandu-i un tratament impotriva racelii. Cu toate acestea, starea de sanatate a baietelului nu s-a ameliorat, iar dupa cateva zile parintii s-au intors impreuna cu cel mic la acelasi spital. Şi de data aceasta, aceelasi verdict: raceala.

Pe 25 septembrie, insa, atunci cand starea baietelului devenise din ce in ce mai grava, medicii au hotarat sa-l interneze. Constatand ca este vorba de o afectiune grava, doctorii hunedoreni l-au trimis la Timisoara, acolo unde specialistii i-au pus diagnosticul de meningoencefalita. Cand a ajuns la spitalul din Timisoara copilul era deja in coma, iar dupa doua zile a intrat in moarte celebrala.

Parintii, dincolo de socul suferit in urma acestei pierderi, se confrunta cu o alta situatie tragica. Cel de-al doilea copil, nascut de doar cateva zile, se lupta cu unele probleme neurologice extrem de grave.

indurerati, parintii acuza medicii hunedoreni de malpraxis. Conducerea spitalului din Hunedoara a inceput o ancheta, urmand sa stabileasca daca este vorba de o culpa medicala sau nu.

Sursa: SanatateaTV

Articolul precedentProdusele alergene vor fi trecute pe etichetele alimentelor
Articolul următorCampanie de informare asupra efectelor hipertensiunii arteriale