MS atentioneaza din nou managerii unitatilor sanitare cu privire la modificarile legislative

0
41

Ministerul Sanatatii face din nou un apel catre managerii unitatilor sanitare cu privire la modificarile metodologiei si a nivelului de decontare a preturilor medicamentelor care se acorda bolnavilor in cadrul programelor nationale de sanatate.

a€œFacem inca un apel, de data aceasta public, catre managerii unitatilor sanitare sa se informeze cu privire la modificarile legislative si sa semnaleze din timp toate situatiile care ar putea duce la disfunctionalitati in aprovizionare, in detrimentul pacientilor. Vom monitoriza, in perioada urmatoare situatia si, acolo unde vom considera necesar, vom realiza controale inopinate in unitatile sanitare pe aceasta tema. De asemenea, atentionam furnizorii de medicamente ca au obligatia de a respecta acordurile cadru si contractele incheiate.”, a declarat Alin Țucmeanu, secretar de Stat.

Ministerul Sanatatii precizeaza ca singura unitate care a semnalat dificultati la aprovizionare este Spitalul Municipal din Oradea.

Ad in title

O astfel de atentionare a mai fost facuta la sfarsitul lunii iunie 2015.

Articolul precedentPodiatrul, specialistul care are grija de sanatatea picioarelor
Articolul următorReprezentantii Institutului „Prof. Dr. N. Paulescu” regreta profund trecerea in nefiinta a Prof. dr. doc. Iulian Mincu