Ministrul Sanatatii se intalneste cu omologul sau israelian cu prilejul Conferintei si Expozitiei MEDinISRAEL

0
18

Ministrul Sanatatii, prof. dr. Florian Bodog, participa astazi la a IV-a Conferinta si Expozitie MEDinISRAEL din Tel Aviv, prilej cu care se va intalni si cu omologul sau israelian, Ya`akov Litzmann, precum si cu grupuri de investitori din Israel, pentru a stabili unele cai de colaborare in domeniul medical, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Sanatatii (MS).

in cadrul MEDinISRAEL, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate celor mai noi tehnologii medicale unde sunt expuse aparatura medicala si aplicatii IT destinate ingrijirii sanatatii, se reunesc peste 300 de companii israeliene implicate activ intr-o gama larga de aplicatii medicale. Pe langa aparatura medicala si aplicatii IT destinate ingrijirii sanatatii, in cadrul expozitiei sunt expuse si dispozitive portabile si aplicatii pentru telefoane mobile, instrumente de diagnosticare online, realitate virtuala pentru pregatire, tratament si recuperare, solutii pentru eficienta activitatii spitalelor, potrivit comunicatului de presa al MS.

A IV-a Conferinta si Expozitie MEDinISRAEL din Tel Aviv este organizata de Institutul Israelian pentru Cooperare Internationala si Export, in cooperare cu Ministerul Economiei si Industriei, Ministerul Sanatatii si Ministerul Afacerilor Externe.

Ad in title
Articolul precedentOMS: Poluarea mediului, responsabila de 1,7 milioane de decese in randul copiilor sub 5 ani in intreaga lume
Articolul următorPrograme de screening gratuite si educatia sanitara a populatiei, necesare in managementul cancerelor feminine