Ministrul Sănătății, întâlnire de lucru cu proiectanţii spitalelor regionale din Cluj-Napoca şi Iaşi

0
97
Adresa de email falsa corp control Ministerul Sanatatii

Ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, a avut, luni, o primă întâlnire de lucru cu reprezentanții companiilor care au câștigat contractele de proiectare a spitalelor regionale din Cluj-Napoca și Iași.

”Spitalele regionale de la Iași, Cluj-Napoca și Craiova sunt principalele investiții în infrastructura spitalicească din România care vor fi dezvoltate în următorii ani, iar respectarea termenelor contractuale este o prioritate a Ministerului Sănătății”, informează un comunicat al Ministerului Sănătății.

Potrivit sursei citate, în cadrul întâlnirii organizate la sediul Ministerului Sănătății cu reprezentanții firmelor care au câștigat contractele de proiectare a spitalelor regionale, aceștia au prezentat graficul de activități, astfel încât etapa de proiectare să fie finalizată cel târziu în martie 2023 pentru Spitalul Regional Iași, respectiv mai 2023 pentru Spitalul Regional Cluj-Napoca.

”Proiectele tehnice trebuie să fie nu doar finalizate la timp, ci calitatea proiectării trebuie să fie la cele mai ridicate standarde de calitate”, arată sursa citată.

Articolul precedentConf. dr. Mihai Craiu, despre febra la copil: Antibioticul nu este mereu soluția
Articolul următorO femeie din Republica Moldova a beneficiat, în premieră, de un transplant de ficat de la un donator din România