Ministrul Sanatatii despre incidentul de la Spitalul Floreasca: Va asigur ca nu vom temporiza mersul anchetei

0
296

Toate concluziile anchetei demarate dupa ce o pacienta a fost arsa in timpul unei interventii chirurgicale la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti vor fi facute publice dupa terminarea cercetarilor. Anuntul a fost facut de ministrul Sanatatii, Victor Costache.

”Am luat aceasta decizie de a comunica datele la sfarsitul anchetei, tocmai pentru a se evita speculatiile. Este un caz cu multe implicatii si, din respect fata de pacienta si familia sa este corect sa tragem concluziile cand avem toate dovezile si declaratiile clare ale celor implicati. Va asigur ca nu vom temporiza mersul anchetei”, a declarat Victor Costache, ministrul Sanatatii.

O echipa condusa de conf. dr. Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, s- a aflat in aceasta dimineata la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti pentru a verifica starea de sanatate a pacientei arse pe masa de operatie, cat si calitatea ingrijirilor medicale acordate. De asemenea, sunt studiate unele documente ale Foii de Observatie Clinice Generale, a anuntat Ministerul Sanatatii intr-un comunicat.

 

Articolul precedentPacienti americani cu diabet apeleaza la piata neagra pentru medicamentesi consumabile
Articolul următorSeveritatea simptomelor tulburarilor de spectru autist la gemeni identici prezinta deseori diferente semnificative – studiu