Ministrul Sanatatii anunta demiterea managerului Spitalului de Urgenta Floreasca

0
56

Ministrul Sanatatii, conf. dr. Patriciu Achimas-Cadariu a anuntat ca l-a demis pe managerul interimar al Spitalului de Urgenta Floreasca, dr. Nicusor Louchi.

Motivul este nerezolvarea situatiei Sectiei de Arsi grav a spitalului, finalizata in 2015 si care nu ar fi complet functionala nici acum.

Ministrul Sanatatii a vizitat Spitalul de Urgenta Floreasca pentru a verifica unitatea pentru ingrijirea bolnavilor cu arsuri grave, dupa ce cu o zi in urma spitalul a anuntat intr-o conferinta de presa ca sectia a devenit operationala.

Ministrul a constat ca, de fapt, sectia nu este functionala in totalitate: camera hiperbara nu functioneaza, iar personalul medical nu era la serviciu.

Astfel, a decis demiterea managerului Spitalului de Urgenta Floreasca, conducerea unitatii urmand sa fie asigurata de catre directorul medical, dr. Sorin Paun, a precizat ministrul Sanatatii.

Articolul precedentCodul European Impotriva Cancerului: 12 masuri care pot reduce la jumatate riscul imbolnavirilor de cancer
Articolul următorSpecialisti: Educatia terapeutica trebuie sa fie accesibila persoanelor cu diabet zaharat pentru a gestiona mai bine boala