Ministrul Sănătății a discutat vineri cu ambasadorul Israelului în România despre colaborarea și schimbul de informații în domeniul gestionării pandemiei de COVID-19

  0
  47
  sursa foto: Ministerul Sănătății - România/ Facebook

  Ministrul Sănătății, prof. dr. Alexandru Rafila, a avut vineri o întrevedere cu ambasadorul Israelului în România, David Saranga.

  În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au adus în discuție colaborarea și schimbul de informații în domeniul gestionării pandemiei de COVID-19, dar și acordarea asistenței medicale pediatrice înalt specializate.

  Totodată a fost exprimat interesul pentru colaborare în domeniul digitalizării sistemului de sănătate.

  ”Cei doi oficiali au discutat despre colaborarea și schimbul de informații în domeniul gestionării pandemiei de COVID-19 și acordarea asistenței medicale pediatrice înalt specializate în care Israelul are o mare experiență. A fost exprimat interesul ambelor părți pentru colaborare în domeniul digitalizării sistemului de sănătate și a creșterii accesului cetățenilor la servicii medicale de calitate”, informează Ministerul Sănătății (MS).

  Articolul precedentMS: Favipiravir va putea fi eliberat în farmacii. Protocolul de tratament pentru COVID, modificat
  Articolul următorCifrele zilnice ale GCS: Aproape 9.900 de cazuri noi de persoane infectate, cu 99 mai multe față de joi