Ministrul Sănătății: Le doresc tuturor sănătate și putere de muncă în continuare, pentru că mai este puțin

0
42

„Le mulțumesc colegilor medici, și nu numai, pentru tot ce au făcut în acest ultim an”. Este mesajul transmis de ministrul Sănătății, dr. Ioana Mihăilă, în cadrul ceremoniei de închidere a celei de-a IX-a Conferințe a Colegiului Medicilor din Municipiul București (CMMB).

„Știu că este obositor, ștri că e stresant, știu că suntem sătui de pandemie, de restricții. Dar, să sperăm că ne vom vedea și live, în condiții mai bune. Le doresc tuturor sănătate și putere de muncă în continuare, pentru că mai este puțin”, a completat ministrul Sănătății.

Declarațiile au fost făcute în cadrul ceremoniei de închidere a celei de-a IX-a Conferințe a Colegiului Medicilor din Municipiul București (CMMB), eveniment desfășurat online, cu sprijinul Sănătatea Press Group.

Ad in title

Peste 9.000 de medici s-au înscris  și au participat la cea de-a IX-a Conferință a Colegiului Medicilor din Municipiul București, unul dintre cele mai ample evenimente științifice din medicina românească.

Desfășurată în perioada 21-24 aprilie 2021, în format online, conferința a adus în prim-plan atât actualitățile din practica medicală, cât și subiecte complementare, precum comunicarea sau problematica a două segmente majore din sistemul de sănătate: medicina primară și medicina de ambulator.

Articolul precedentO nouă tranșă de vaccin anti-COVID Moderna, de aproape 77.000 de doze, ajunge, duminică, în România
Articolul următorPreședintele CMMB:Conferința noastră anuală reprezintă contribuția la conceptul de educație medicală continuă