Ministerul Sănătății: Campanie de donare de sânge pentru victimele atacurilor din Israel care au nevoie de transfuzii

0
212
foto: facebook/ Spital Clinic Județean de Urgență Bihor - Oradea

Ministerul Sănătății face apel la donarea de sânge pentru victimele atacurilor din Israel care au nevoie de transuzii. De asemena, a fost lansat un apel către personalul medical care ”doreşte sa se înscrie ca voluntar pentru tratarea răniţilor şi completarea echipelor medicale, în funcţie de eventuale solicitări ale părţii israeliene”.

”Ministerul Sănătății, împreună cu Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă mobilizează profesioniștii din sănătate care doresc să facă parte din echipe medicale disponibile pentru deplasarea în zonele afectate, în funcție de eventuale solicitări ale părții israeliene. Totodată, a fost organizată o campanie de donare de sânge pentru victimele atacurilor care au nevoie de transfuzii”, a transmis, luni, Ministerul Sănătății.

Ministerul Sănătăţii, apel către personalul medical să se încrie pentru voluntariat în Israel

”Ajută Israelul! Fii VOLUNTAR în echipele de asistenţă medicală! Urmare a atacurilor teroriste din Israel soldate cu numeroase victime, Ministerul Sănătăţii a lansat un apel către personalul medical care doreşte sa se înscrie ca voluntar pentru tratarea răniţilor şi completarea echipelor medicale, în funcţie de eventuale solicitări ale părţii israeliene”, anunță Ministerul Sănătăţii.

Medicii şi asistenţii medicali care doresc să devină voluntari în echipe de asistenţă medicală trenuie să completeze un formular.

Articolul precedentProf. univ. dr. Patriciu Achimaș-Cadariu: „Putem doar spera că fenomenul corupției a scăzut în comparație cu perioada dinaintea creșterii salariilor”
Articolul următorDemisie în grup a medicilor de la Secţia de Chirurgie Plastică a Spitalului ”Bagdasar Arseni”