Ministerul Sănătății a anunțat că Andra Migiu va avea atribuții pe proiecte de investiții în sănătate

0
53

Noul secretar de stat în Ministerul Sănătății (MS), Andra Migiu, s-a alăturat în această săptămână echipei MS, și va avea atribuții pe proiecte de investiții în sănătate, a anunțat instituția.

„Andra Migiu vine cu o experiență în instituții financiare de aproape 14 ani. În perioada 2008 – 2015, Andra a lucrat în România în audit și consultanță financiară, iar din ianuarie 2016 și-a început activitatea la Banca Europeană de Investiții. A gestionat programe și tranzacții de finanțare atât pentru companiile mici și mijlocii, cât și pentru întreprinderile mari, desfășurate în țări din Europa Centrală și de Est.”, se arată în anunțul MS.

De asemenea, potrivit aceleiași surse, în ultimii doi ani, Andra Migiu a activat în două proiecte de referință: elaborarea și negocierea instrumentelor de finanțare în cadrul InvestEU si Fondul pan-European de Garantare, un program de 25 de miliarde de euro creat de Banca Europeană de Investiții pentru finanțarea companiilor din Uniunea Europeană care se confruntă cu efectele crizei COVID-19.

Ad in title
Articolul precedentIohannis, despre România post-pandemică
Articolul următorEMA: Date insuficiente privind utilizarea corticosteroizilor inhalatori în tratamentul COVID-19