Ministerul Sanatatii: 34 de raniti in incediul de la Colectiv sunt internati in spitalele din tara si din strainatate

0
254

in prezent, 34 de raniti in incendiul de la Colectiv se afla internati in spitalele din tara si din strainatate, potrivit datelor centralizate la Ministerul Sanatatii, se arata intr-un comunicat de presa remis www.sanatateatv.ro .

Mai exact, in spitalele din Bucuresti sunt internate 12 victime ale incendiului din data de 30 octombrie 2015, dintre care un pacient in stare critica. Astfel, in Spitalul Bagdasar Arseni este internat un pacient, in Spitalul Grigore Alexandrescu – trei pacienti, Spitalul Elias – un pacient, Spitalul Militar Central – patru pacienti, Spitalul de Urgenta din Bucuresti – doi pacienti, iar in Spitalul C. C. Iliescu se afla un pacient internat.

in ceea ce priveste numarul persoanelor care au primit ingrijiri medicale in unitatile sanitare din tara si care au fost externate pana in prezent, acesta este de 68 de persoane.

in unitati sanitare din strainatate au fost transferate 39 de persoane. Astazi, in spitalele din strainatate se afla internati 22 de raniti in incendiul de la Colectiv, dintre care un cetatean german, se arata in comunicatul de presa. Astfel, in Austria sunt doua persoane internate, in Belgia – opt persoane, in Olanda – patru persoane, Germania – doua persoane, Marea Britanie – patru persoane, iar in Israel – 2 persoane. Toate persoanele internate sunt in stare stabila, potrivit Ministerului Sanatatii.

De asemenea, alti patru pacienti au fost externati si se afla in tratament in ambulatoriu, in spitalele din strainatate.

Numarul persoanelor decedate in incendiul din 30 octombrie 2015 a ajuns la 62, dintre care 27 de persoane au murit in incendiu, 24 in spitalele din tara si 11 dintre ranitii transferati in strainatate.

Articolul precedentDiagnosticarea afectiunilor ortopedice si neuro-motorii in primele zile dupa nastere este esentiala
Articolul următorProf. univ. dr. Gabriel Ioan Prada: Odata cu inaintarea in varsta se constata o crestere a tulburarilor de tip distimie