Mesajul ministrului Sanatatii catre pacientii romani, la inceput de an

0
29

”Ne dorim deschiderea sistemului sanitar romanesc catre lume. Consideram ca pacientii romani trebuie sa fie in centrul sistemului si au dreptul la tratamente de ultima generatie la fel ca cele asigurate pacientilor din Europa”. Este mesajul ministrului Sanatatii, Victor Costache, la inceput de an.

” Transmit un gand tuturor pacientilor, dar si cetatenilor acestei tari si vreau sa ii asigur ca echipa din cadrul Ministerului Sanatatii va face tot ce depinde din punct de vedere administrativ si al politicilor publice, pentru cresterea calitatii serviciilor medicale si a sigurantei pacientului in unitatile sanitare”, a adaugat el.

Ministrul si-a exprimat si aprecierea fata de profesionistii din sistem, ” care inteleg sa isi faca datoria corect si cu responsabilitate si care salveaza vieti zi de zi, inclusiv de Sarbatori, cand majoritatea este acasa cu cei dragi”.

Ad in title

”Anul 2020 este declarat Anul Asistentului Medical si Moasei si vom sustine, alaturi de partenerii internationali, aceasta categorie importanta de profesionisti din sistem”, a afirmat Victor Costache.

”Va doresc un An Nou Sanatos!”, a incheiat el.

Articolul precedentAnul asistentului medicalsi moasei: Asistentii medicalisi moasele din Romania sunt parte a unui corp global profesionistsi dedicat, spune presedintele OAMGMAMR
Articolul următor80 la suta dintre antibioticele de pe piata sunt folosite pentru animale, atrage atentia europarlamentarul roman Nicu Ștefanuta. Ce masuri a luat U.E.