Doi copii din Buzau, raniti grav de petarde

0
54

Doi copii, un baieţel de 5 ani din Verneşti şi o fetiţa de 6 ani din Cernateşti, judeţul Buzau, au suferit traumatisme grave şi au fost transportaţi la spitale din Capitala dupa ce au fost loviţi de petarde, transmite Agerpres, care citeaza un comunicat de presa al Spitalului judeţean de Urgenţa Buzau.

„O fetiţa de 6 ani din Cernateşti a suferit un traumatism os, plaga escortata suborbitala, prin lovire petarda. Acesta a fost investigata şi ulterior trimisa la Spitalul Lahovari, iar un alt copil, un baieţel in varsta de 5 ani din Verneşti, cu traumatism complex prin explozie petarda, a fost trimis la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala”, se arata in comunicat.

Articolul precedentAnul asistentului medicalsi moasei: Asistentii medicalisi moasele din Romania sunt parte a unui corp global profesionistsi dedicat, spune presedintele OAMGMAMR
Articolul următor80 la suta dintre antibioticele de pe piata sunt folosite pentru animale, atrage atentia europarlamentarul roman Nicu Ștefanuta. Ce masuri a luat U.E.