(UPDATE) Mesaje de recunoștință pentru cadrele medicale de la Spitalul „Bagdasar Arseni” din partea chitaristului Al Di Meola și a familiei sale

0
380
foto: Facebook/ Al Di Meola

UPDATE 03.10.2023: Apreciatul chitarist a fost externat:

„Am fost externat, după cinci zile, de la Spitalul Bagdasar-Arseni din București, România, astăzi! Încă nu-mi vine să cred că toate astea s-au întâmplat! Dr. Valentin Chioncel mi-a salvat viața și îi voi fi veșnic recunoscător, lui și echipei sale incredibile!” – a postat starul pe pagina sa oficială de facebook.

Știre: Starea faimosulul chitarist Al Di Meola este stabilă; el a fost internat la Spitalul ”Bagdasar – Arseni” din Capitală, cu probleme cardiace după ce i s-a făcut rău în timpul concertului susținut la Arenele Romane.

Artistul a postat un mesaj, pe pagina sa de socializare, în semn de recunoștință pentru cadrele medicale care îl îngrijesc:.

„Mă simt mult mai bine! Vă mulțumesc pentru toate urările de bine și comentarii. Nu aș fi aici dacă nu ar fi fost cardiologul meu, dr. Valentin, de la spitalul Bagdasar Arseni din București!

O s-o las mai ușor în perioada ce urmează. Trebuie să mă recuperez complet ca să mă pot întoarce la muzică și să o văd crescând pe fiica mea, Ava. Sunt pe veci recunoscător pentru tot”, a transmis Al Di Meola, pe pagina sa de Facebook.

Soția chitaristului, mesaj pentru medicii și asistentele de la „Bagdasar Arseni”

Anterior, de Ziua Mondială a Inimii, artistul a dedicat un mesaj special medicilor și asistentelor de la Spitalul Bagdasar Arseni din București/România pentru că „l-au pus pe picioare”.

La rândul său, familia vedetei, prin mesajul lui Stephanie, soția chitaristului, le-a transmis fanilor din întreaga lume faptul că acesta primește „cele mai bune îngrijiri posibile” din partea personalului medical căruia i-a transmis mulțumiri pentru „dragostea şi sprijinul acordat” pe durata internării:

I-au fost puse patru stenturi

Al Di Meola a fost internat după ce a suferit un infarct în timpul concertului de la Arenele Romane; el a fost dus de urgență la Spitalul „Bagdasar Arseni”, la miezul nopții, unde medicii i-au pus patru stenturi.

„Am vrut să-mi exprim în câteva clipe recunoştinţa mea cea mai profundă pentru incredibila avalanşă de mesaje de afecţiune şi susţinere pe care le-am primit în ultimele 24 de ore.

Din nefericire, mă confrunt cu o situaţie medicală care necesită o perioadă de pauză de la concerte şi turnee. Vreau să vă asigur că primesc cele mai bune îngrijiri posibile şi că sunt pe deplin determinat să mă recuperez complet.

Muzica a fost întotdeauna o sursă de vindecare şi de putere pentru mine şi abia aştept să mă întorc pe scenă, să împărtăşesc muzica mea cu voi toţi. Energia şi conexiunea pe care le simt atunci când cânt sunt cu adevărat speciale şi am simţit întotdeauna că pot spune lucruri de-a lungul anilor prin muzica mea mai mult decât pot exprima cuvintele.

Plănuiesc să mă întorc în 2024 şi deja abia aştept să facem din nou muzică împreună. Sprijinul vostru constant înseamnă foarte mult pentru mine şi este o forţă determinantă în parcursul meu spre recuperare.

Vă rog să rămâneţi cu noi pentru actualizări şi promit să vă ţin la curent cu progresele mele. Între timp, păstraţi muzica vie şi ne vedem cu toţii în curând. Cu mulţumiri şi aprecieri din inimă, Al Di Meola”, a declarat artistul, joi, pe pagina sa oficială.

Articolul precedentCampania de Conștientizare #RESPECTpentruMedici, #RESPECTpentruPacienţi, lansată de Colegiul Medicilor din Municipiul București
Articolul următorSUUB, organizator al conferinței internaționale „Strategia regională de răspuns medical ca parte a managementului dezastrelor în caz de urgență radioactivă cauzată de războiul din Ucraina”