Membru al Confederatiei Sindicale Meridian, in stop cardiac in timpul unei intalniri la Ministerul Sanatatii

0
59

Un sindicalist din cadrul Confederatiei Sindicale Meridian a intrat in stop cardio-respirator in timpul unei intalniri informale avute cu ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, informeaza un comunicat de presa emis de Ministerul Sanatatii. Sindicalistul Confederatiei Sindicale Meridian, caruia i s-a facut rau in timpul discutiilor, era cunoscut ca avand probleme cardiace.

Prezenti la intalnire, secretarul de stat, dr. Cristian Grasu si dr. Tiberiu Bradatan, subsecretar de stat si presedintele Federatiei Ambulanta Gheorghe Chis au inceput manevrele de resuscitare pana la sosirea ambulantei.

La Ministerul Sanatatii au fost trimise 2 echipaje medicale din cadrul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov care, sub coordonarea secretarului de stat, au continuat resuscitarea pana la stabilizarea sindicalistului din cadrul Confederatiei Sindicale Meridian. Barbatul a fost transportat ulterior la Spitalul Universitar de Urgenta.

Articolul precedentMinistrul Sanatatii: salariile angajatilor din sanatate cresc cu 25%. Unele salarii vor ajunge la 4 mii de euro
Articolul următorColegiul Pacientilor din Romania: Utilizarea excesiva de antibiotice in mod nejustificat, o crima impotriva umanitatii