Medicover Romania anunta lansarea unui centru de dermatologie in cadrul unuia din centrele medicale Academica din Bucuresti. Laser Center, cum se numeste nou centru, va utiliza o platforma ce permite efectuarea de tratamente cu trei lungimi de unda diferite, pentru diverse afectiuni dermatologice.

Patru medici primari dermatovenerologi cu experienta in realizarea de interventii cu laser vor oferi servicii terapeutice pentru patologii ale pielii precum acneea, rozaceea, cuperoza, melasma, cicatricile post-acnee, diverse tipuri de pigmentari-lentigo, lentigine, pigmentari post-inflamatorii, pistrui, pori dilatati, riduri, modificari de textura, laxitate etc.

La jumatatea anului trecut, Medicover a finalizat achizitia Centrului Medical Academica, care are o echipa formata din peste 120 de profesionisti din domeniul medical. Clinica Academica a realizat investitii totale de circa 200.000 de euro in echipamente si tehnologii, pentru toate specializarile medicale.

Medicover este o companie internationala de servicii de sanatate si diagnostic, listata la Bursa din Suedia. Cele mai importante operatiuni ale companiei sunt in Germania, Polonia, Romania si Ucraina. in Romania, Medicover este prezenta prin reteaua de clinici medicale Medicover si laboratoarele si centrele de recoltare Synevo.