Medicii din Oradea, acuzati de moartea unui bebelus

0
186

O femeie acuza medicii Spitalului de Copii Oradea de moartea bebelusului sau care avea doar sase luni.

Se pare ca micutul a murit din cauza unui diagnostic gresit. Raportul preliminar al autopsiei arata ca acesta suferea de pneumonie, dar a fost tratat de bronseolita. Micutul a murit la doar o zi dupa ce a fost externat.

in urma cu o luna, mama din Oradea s-a internat impreuna cu baietelul sau la Spitalul de Copii din Oradea. Bebelusul a fost diagnosticat de catre medicul de familie cu bronseolita. Cu doua zile inainte sa fie externati, micutul a inceput sa vomite si sa faca diaree. Medicul a ignorat complet simptomele, externandu-l impreuna cu mama sa.

Dupa o zi, femeia a venit la spital, deoarece baietelul prezenta febra de aproape 40 de grade. Din pacate acesta a murit la scurt timp, in sectia de Terapie Intensiva.

Disperata, mama copilului a sesizat procuratura. Raportul preliminar al autopsiei atesta faptul ca bebelusul ar fi murit in urma unei pneumonii.

Au fost trimise deja probe pentru analiza la Timisoara, iar reprezentantii Spitalului de Copii din Oradea spun ca vor formula o pozitie oficiala dupa ce raportul medico-legal va fi complet.

Articolul precedentSaptamana Mondiala a Diabetului
Articolul următorPrognostic rezervat pentru minerii internati la Spitalul de Arsi