Medici din Israel ofera consultatii gratuite victimelor incendiului din data de 30 octombrie 2015

0
50

Doi dintre cei mai reputati medici din Israel, specializati in tratarea armatei din zone de conflict, ofera ajutor victimelor tragediei din data de 30 octombrie 2015, ce sunt internate in spital, se arata intr-un comunicat de presa remis www.sanatateatv.ro.

Mai mult, in cadrul aceleiasi initiative, in aceasta seara va fi evacuat primul pacient care va beneficia de tratament avansat in Israel, iar ambulanta aeriana va aduce din Israel grefe de piele pentru un alt pacient care urmeaza sa fie operat in Bucuresti.

Prof. dr. Linton David-Michael se afla zilele acestea in Capitala si ofera consultatii gratuite pacientilor care au suferit arsuri grave in urma incendiului. Medicul profeseaza la un spital din Israel, unitate renumita ca a pus bazele medicinei moderne in Israel si implementeaza sistemul „Medicina de Maine”, prin care incorporeaza solutii foarte avansate de tratament personalizat pentru pacientii sai.

Initiativa apartine unor clinici private din tara noastra, iar costul vizitelor este suportat de partenerii implicati in proiect. Consultatiile vor fi realizate doar la solicitarea si cu acordul familiilor care doresc acest lucru.

Totodata, prof. dr. Josef Haik, ce lucreaza la unul dintre cele mai moderne centre medicale israeliene specializate in tratarea pacientilor cu arsuri foarte grave, va acorda in mod gratuit expertiza de second opinion tinerilor care au suferit arsuri grave in incidentul de la Colectiv. Recomandarile medicului si ale echipei pe care o conduce vor viza solutiile de chirurgie reconstructiva complexa si de recuperare pe termen mediu si lung, se arata in comunicatul de presa.

Articolul precedentProf. univ. dr. Traian Mihaescu: Va disparea in viitor notiunea de spital de unica specializare
Articolul următorInvestitie de 1,8 milioane de euro intr-un centru integrat de cercetare pentru diagnosticarea cancerului pulmonar