Mai multe spitale din Capitală s-au calificat pentru finala Romanian Healthcare Awards 2020. Mai exact, Spitalul Elias și Spitalul Clinic de Copii ”Victor Gomoiu” au intrat în finală la categoria ”Spitalul Anului”. În lupta pentru ”Spitalul Anului” s-au calificat alte trei spitale din țară, respectiv Institutul Regional de Oncologie Iași, Spitalul Județean de Urgență ”Pius Brînzeu” Timișoara și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, potrivit unei informari a Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB).

La categoria ”Echipa Medicală a Anului” au ajuns în finală Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale ”Dr. Victor Babeș” București și Spitalul Clinic Filantropia București. La aceeași categorie s-au calificat în finală și Spitalul Militar de Urgență ”Constantin Papilian” Cluj-Napoca și Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara.

La categoria ”Medicul Anului” s-au calificat în finală dr. Petre Cornel Brătilă, dr. Adrian Covic, dr. Bogdan Pană, dr. Diana Cimpoeșu și dr. Mihai Craiu.

Romanian Healthcare Awards are un juriu internațional dedicat medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România.

Desemnarea câștigătorilor pentru fiecare categorie în parte și ceremonia de premiere vor avea loc pe 24 septembrie 2020, la București.