Compania Nationala „Loteria Romana” si Fundatia pentru SMURD au incheiat un parteneriat pentru sustinerea campaniei „2% pentru SMURD”. Astfel, Loteria Romana va lansa o serie de un milion de lozuri in plic intitulate „SMURD”, la pretul de 2 lei bucata, iar din banii stransi din vanzari, 10% vor reveni Fundatiei pentru SMURD.

a€œParteneriatul semnat cu Loteria Romana are scopul de a strange fonduri pentru achizitionarea unui avion destinat asistentei medicale”, a spus Raed Arafat, subsecretar de Stat in Ministerul Sanatatii si presedinte al Fundatiei pentru SMURD. Potrivit lui Raed Arafat, se doreste un avion pentru cel mult doi pacienti, care sa fie dotat cu aparatura pentru terapie intensiva si pentru misiunile de urgenta.

Pentru a atrage atentia romanilor asupra lozurilor SMURD, directorul Loteriei Romane, Gheorghe Benea mentioneaza ca scara de castiguri pe aceste tipuri de loz cuprinde premii intre 2 lei si 20.000 de lei.

Lozurile SMURD se vor gasi in agentiile loto imediat dupa Craciun, in preajma Anului Nou. De asemenea daca vanzarile merg bine si se epuizeaza seria, de Paste actiunea va fi reluata.