Locuinte de serviciu pentru personalul medical din cele 19 spitale aflate in administrarea Primariei Capitalei

0
54

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, are in vedere asigurarea de locuinte de serviciu pentru personalul medical din cele 19 spitale aflate in administrarea Primariei Capitalei, potrivit unui comunicat de presa remis de institutie.

„Primaria Capitalei a decis sa devina jucator activ pe piata imobiliara. Avand in vedere ca domeniul medical a devenit deja o urgenta, suntem interesati sa intram si pe nisa de locuinte de serviciu. in cele 19 spitale administrate de Primaria Capitalei avem 1.100 de medici si 3.500 de asistenti si asistente. Am luat decizia sa alocam suma de 15 milioane de euro, care va merge catre achizitia de locuinte de pe piata libera”, a declarat primarul Gabriela Firea in comunicatul de presa.

Potrivit edilului, in prima etapa se doreste achizitionarea a 300 de apartamente, iar in a doua etapa, 200. in total, se doreste achizitionarea a 500 de garsoniere, apartamente cu doua si trei camere pentru medici si asistenti, in zona celor 19 spitale, dar si in zone cu acees la metrou si statii RATB.

Articolul precedentRaport EURORDIS: Circa 350 de milioane de oameni din lumea intreaga sufera de o boala rara
Articolul următorStructura celui mai mare spital de urgenta din Bucuresti, a carui constructie va incepe in 2019, a fost prezentata azi