Min. Sanatatii, Victor Costache, LIVE conferinta-dezbatere

0
306

Societatea de Obstetrica si Ginecologie din Romania organizeaza conferinta-dezbatere „impreuna pentru o experienta mai buna a cuplului infertil in timpul tratamentului de reproducere asistata”. La eveniment participa conf. dr. Victor Costache, prof. dr. Radu Vladareanu, presedintele Societatii de Obstetrica si Ginecologie din Romania, dr. Radu Zamfir, directorul executiv al Agentiei Nationale de Transplant, dr. Ablachim Turkes, directorul medical al Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti.

Tratamentul infertilitatii cuplului prin tehnici de reproducere asistata devine din ce in ce mai prezent in practica medicala din Romania, din cauza frecventei crescute a infertilitatii in tara noastra, dar si datorita cresterii gradului de constientizare cu privire la posibilitatile de tratament prin reproducerea asistata.

Potrivit specialistilor, in ultimii ani, numarul de proceduri de reproducere asistata in Romania a crescut semnificativ, ajungand la aproape 10.000/an, insa potentialul de crestere este mult mai mare.

Articolul precedentGermanii vor fi intrebati periodic daca vor sa devina donatori de organe
Articolul următorNivel record al deceselor provocate de cancerul de prostata in Marea Britanie