Licitația pentru proiectarea Spitalului Regional Iași, finalizată. Anunțul Ministerului Sănătății

0
61

Comisia constituită la nivelul Ministerului Sănătății a finalizat etapa de evaluare a ofertelor tehnice depuse în procedura de atribuire a contractului de achiziție publică de servicii de proiectare pentru elaborarea proiectului tehnic necesar execuției lucrărilor aferente proiectului ”Construirea Spitalului Regional de Urgență Iași” și servicii de asistență tehnică.

“Conform legislației în vigoare, timp de zece zile din ziua ulterioară transmiterii comunicărilor rezultatului evaluării către ofertanți, Ministerul Sănătății are obligația de a respecta termenul de contestație prevăzut de legislația în materie și menționat anterior“, informează un comunicat al Ministerului Sănătății.

Sursa citată precizează că, potrivit art 211 din Legea 98/2016 privind achizitiile publice “Procedura de atribuire se finalizează prin încheierea contractului de achiziţie publică/acordului-cadru sau prin anularea procedurii de atribuire“.

Procedura de atribuire se va finaliza după încheierea contractului de achiziție publică și, astfel, informații din dosarul de achiziție pot fi făcute publice, cu respectarea cadrului legal, mai transmite Ministerul Sănătății.

Articolul precedentNicolae Ciucă, despre implicarea sistemului medical militar în combaterea pandemie
Articolul următorTestarea COVID-19 gratuită, reintrodusă în Germania, în contextul valului epidemic în creştere