La Hong Kong a început campania de testare gratuită în masă pentru coronavirus

0
32

Hong Kong a început marţi o campanie de testare în masă gratuită pentru coronavirus, fiind prelevate probe în 141 de centre de testare din toate cele 18 districte ale oraşului.

După începerea campaniei la ora 08:00 (00:00 GMT), mai mult de 10.000 de persoane au fost testate în primele două ore, a informat publicaţia South China Morning Post.

Circa 600.000 de rezidenţi s-au înscris online pentru testele gratuite începând de marţi, relatează dpa, citată de Agerpres.

Ad in title

Numărul de noi cazuri de COVID-19 din Hong Kong a scăzut pentru prima dată sub zece într-o săptămână. Oficialii din domeniul sanitar au raportat luni nouă cazuri, dintre care şapte cu transmitere intercomunitară. Doar două nu au avut surse cunoscute: o femeie însărcinată în 39 de săptămâni şi un bărbat de 75 de ani care lucrează la o fabrică, a informat postul public RTHK.

Articolul precedentMăsurile de organizare a activității în cadrul unităților de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică
Articolul următorProducătorii de medicamente cer derogare de la normele UE privind etichetele și ambalajele vaccinurilor