La Gradinitele Bambi din Bucuresti a fost lansat programul „Gradinita IT, tehnologie pentru cei mici”

0
184

in Gradinitele Bambi din Bucuresti a fost lansat programul „Gradinita IT, tehnologie pentru cei mici”. Programul este destinat, in egala masura, atat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani, cat si parintilor acestora. Cursul este organizat de „lacraru.ro”si gradinitele Bambi din Bucuresti.

in cadrul cursurilor, copii vor invata sa lucreze cu calculatorul, sa inteleaga componentele si accesoriile acestuia, cum sunt realizate si care este rolul lor. De asemenea, parintii vor urmari pasi importanti in aplicatiile de Control Parental, in laboratoare de lucru, urmand a putea lucra si in seta Software de Control Parental. Acestia vor invata sa creeze restrictii si sa urmareasca istoricul calculatorului in fiecare zi. Cursul este insotit si de o sedinta alaturi de un psiholog pentru a intelege mai bine relatia copil-calculator-parinte.

Programul cuprinde trei module de lucru, in cadrul carora, copiii au la dispozitie un laborator IT complet utilat, unde vor invata sa lucreze eficient si corect cu calculatorul, supervizati de un psiholog si un pedagog. Cursurile permit un grad foarte ridicat de socializare intre copii, prin metode de invatare si predare ce implica grupuri.

Articolul precedentFarmaciile din Cluj au ramas fara insulina
Articolul următorColegiul Medicilor contesta la Curtea Constitutionala ordonanta privind blocarea posturilor publice