Investiții în infrastructura Spitalului Clinic de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva” din Iași

0
188
foto: Rosu Florin

Ordinul de începere a lucrărilor la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” din Iași a fost semnat, la finele săptămânii trecute, anunțul fiind făcut de managerul instituției, dr. Florin Roșu, pe pagina sa de socializare.

La finele săptămânii trecute au început lucrările de stabilizare care se vor realiza printr-o reconstrucție solidă și temeinic proiectată astfel încât carosabilul care tranzitează partea laterală a spitalului, intrarea în incinta acestuia și locuințele individuale de pe strada Octav Botez să nu fie afectate.

Zidul de sprijin al spitalului va schimba aspectul instituției

Proiectul, cu o valoare de 1,5 milioane lei, reprezintă o investiție importantă și are ca scop reconstrucția zidului dar și delimitarea spațiului spitalului de carosabil după o lungă perioadă în care acesta nu a beneficiat de lucrări temeinice.

Articolul precedentSCJU Târgu Mureş: O echipă multidisciplinară a realizat o operație complexă pentru salvarea unui bebeluș de doar zece zile
Articolul următorSJU „Dr. Fogolyán Kristóf”, Sfântu Gheorghe: Sfaturi utile care vă pot salva viața în cazul unui risc de înec