International Health Forum se desfasoara astazi, 15 septembrie 2015, la Bucuresti

0
53

International Health Forum, editia a II-a, se desfasoara astazi, 15 septembrie 2015, la Bucuresti. Evenimentul are ca tema principala „Schimbarea paradigmei in sanatate: Reducerea costurilor in sanatate prin strategii centrate pe pacient”.

Cea de-a doua editie a manifestarii stiintifice aduce in acelasi cadru de discutii profesionisti in sanatate, autoritati, reprezentanti din domeniul sanatatii publice, pacienti, precum si experti ai industriei farma.

La eveniment si-au anuntat prezenta presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, prim-ministrul Victor Ponta, ministrul Sanatatii, dr. Nicolae Banicioiu, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, presedintele Agentiei Nationale a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale, Marius Savu, precum si reprezentanti ai Comitetului pentru Sanatate din Camera Deputatilor.

Discutiile vizeaza, printre altele, si modelele Uniunii Europene de sanatate ce ar putea fi aplicate si in tara noastra astfel incat accesul pacientilor la sanatate sa fie imbunatatit.

Articolul precedentMinistrul Educatiei cere inspectoratelor scolare sa aplice corect metodologia de examinare a starii de sanatate a copiilor
Articolul următorNeincrederea parintilor in vaccinuri a dus la o imunizare in scadere in Romania