Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals din Bucuresti a primit premiul „International Diamond Prize for Customer Satisfaction 2012”, la Roma din partea Societatii Europene de Cercetare a Calitatii, ca semn de recunoastere pentru intreaga activitate desfasurata.

„Premiul International Diamond Prize for Customer Satisfaction este o certificare a activitatii Institutului National de Boli Infectioase. Este rezultatul muncii pe care colegii mei o depun si acest lucru inseamna foarte mult pentru pacientii care vin la Institutul de Boli Infectioase. Am facut foarte multe lucruri in Institutul Matei Bals, toate departamentele functioneaza in parametrii optimi, iar personalul medical depune eforturi uriase pentru ingrijirea si siguranta pacientilor”, a declarat prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel, manager Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals.

Distinctia „International Diamond Prize for Customer Satisfaction” a fost oferita unui numar de 22 de tari atat din Europa cat si din intreaga lume, cum ar fi Germania, Italia, Marea Britanie, Bosnia-Hertegovina, Japonia si Argentina. Premiul a fost oferit pentru diverse domenii de activitate, precum educatie, agricultura, pediatrie cardiologica, aviatie sau IT.