Inițiativă în premieră: Vaccinare anti-COVID-19 non-stop, timp de trei zile, la Timișoara

0
89

Sute de medici și asistente de la toate spitalele din Timișoara vor vaccina anti-COVID-19, în mod voluntar, toate persoanele care vor să se imunizeze împotriva noului coronavirus, timp de trei zile, non-stop, în aproape 30 de fluxuri de vaccinare.

Inițiativa, care este o premieră în România, aparține Primăriei din Timișoara, Asociației pentru ATI și Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara.

”Sute de voluntari medici și asistenți de la toate spitalele timișorene și studenți mediciniști, societatea civilă și întreaga administrație publică locală își unesc forțele într-o inițiativă comunitară fără precedent, cu un scop unic: victoria prin vaccinare a Timișoarei, în fața pandemiei”, informează organizatorii.

Ad in title

Ținta este de a vaccina până la 10.000 de persoane cu doze de vaccin Pfizer, în perioada 23.25 aprilie.

Vaccinările se vor face la Centrul Regional de Afaceri CRAFT, maratonul de vaccinare urmând să se desfășoare sub sloganul ”Pune umărul pentru Timișoara. Vaccinează-te!”.

Accesul la vaccinare este gratuit, e nevoie doar de programare fie pe platforma RoVaccinare, fie prin call center-ul național (021.414.44.25) sau la call center-ul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara (0356.406.517).

 

 

Articolul precedentAndrei Baciu: De la 1 iunie putem să ne gândim la o ridicare a măsurilor
Articolul următorPrecizări MS cu privire la înființarea grupului de lucru privind verificarea raportărilor zilnice de COVID-19