Indicatorii tehnico-economici pentru Institutul Regional de Oncologie Timişoara, aprobați de Guvern

0
238

Guvernul a aprobat vineri, printr-o hotărâre, indicatorii tehnico-economici pentru realizarea Institutului Regional de Oncologie Timişoara cu fonduri din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

„Ultimul pas pentru construirea cu fonduri din PNRR a Institutului Regional de Oncologie din Timişoara a fost îndeplinit de Ministerul Sănătăţii. Guvernul României a aprobat astăzi, 27 octombrie, printr-o Hotărâre de Guvern, indicatorii tehnico-economici ai Institutului Regional de Oncologie Timişoara”, informează Ministerul Sănătăţii.

Noul Institut va avea 250 de paturi destinate spitalizării continue şi de zi şi un ambulatoriu integrat cu 26 cabinete medicale, zonă de servicii de diagnosticare – analize de laborator, imagistică, endoscopie, explorări funcţional, bloc operator, terapie intensivă, laborator radioterapie, laborator medicină nucleară, centru pentru transplant medular şi afereză celule stem.

Spitalul reprezintă unul dintre cele mai importante obiective de investiţii cu fonduri din PNRR, iar valoarea totală a investiţiei este de 1.153.030.000 lei.

Articolul precedentUMF Iași, în premieră, la „Engineering & technology” din clasamentul  internațional universitar „World University Rankings  by subject” datorită Facultății de Bioinginerie Medicală
Articolul următorUMF ”Carol Davila”, prezentă în trei domenii de studii în Top Shanghai 2023