Încă un medic a fost ucis de COVID-19

0
118

Un medic de familie din județul Maramureș a murit joi de COVID-19. Bărbatul de 64 de ani era internat de două săptămâni într-un spital din Baia Mare.

Medicul se afla internat pe secția ATI din cadrul Spitalului Suport din Baia Mare din data de 25 iunie. Acesta avea și alte boli asociate, scrie ziarmm.ro.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Maramureș, citați de Știrile TVR, Nicolae Ștrempel profesa ca în comuna Satulung.

„Regretatul cadru medical s-a stins din viață la vârsta 64 de ani, după aproximativ două săptămâni de luptă cu virusul SARS-CoV-2. Internat inițial la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, cu simptomatologie specifică, acesta a fost testat, iar în urma rezultatului pozitiv a fost transferat la spitalul suport din Baia Mare. Din nefericire, starea de sănătate i s-a deteriorat în ritm alert iar dr. Nicolae Ștrempel a pierdut lupta nedreaptă”, au anunțat reprezentanții CJ Maramureș.

Este al șaptelea caz de deces înregistrat în Maramureș și este primul medic din județ care a decedat după ce s-a infectat cu COVID-19.

Articolul precedentTe infectezi și câștigi: Petreceri COVID-19 cu premii în bani organizate de tinerii din Alabama
Articolul următorCOVID-19: Rezidenții unui azil de bătrâni din Belgia au o ”perdea pentru îmbrățișări”