Hunedoara: Demisie în bloc la secția ATI a Spitalului Municipal din Orăștie

0
356

Singurul medic de la secţia ATI a Spitalului municipal din Orăştie, împreună cu cinci asistente şi cinci infirmiere au demisionat luni din funcţii, conducerea unităţii medicale şi autorităţile locale încercând să găsească o soluţie pentru rezolvarea problemei apărute.
Primarul municipiului Orăştie, Ovidiu Bălan, a afirmat că demisia cadrelor medicale s-ar fi produs pe fondul unei stări de teamă, în contextul epidemiei de coronavirus, menţionând însă că spitalul dispune de echipamentele de protecţie necesare, scrie Agerpres.
„Încercăm să găsim soluţii. Nu sunt de acord cu acest comportament. Cred că sunt speriaţi, dar cred că toţi suntem speriaţi. Trebuie să trecem cu toţii prin această bătălie. La Orăştie nu am avut niciun caz de infectare cu COVID-19”, a declarat primarul municipiului Orăştie.
Edilul şi-a manifestat speranţa că medicul, asistentele şi infirmierele vor reveni asupra deciziei luate, în condiţiile în care spitalul din Orăştie a avut un singur medic ATI.

Articolul precedentCoronavirus: Dr. Constantin Cârstea cere sporuri de risc și protecție adecvată pentru medicina de familie
Articolul următorÎncă un deces în România de COVID-19