Hipertensiunea arteriala – Interferente si conexiuni: in prim-plan la al 6-lea Congres al Societatii Romane de Hipertensiune

0
88

Societatea Romana de Hipertensiune continua traditia si organizeaza in anul 2016 cea de-a IV-a editie a Congresului Societatii Romane de Hipertensiune, cu participare internationala.

Evenimentul de referinta in lumea medicala se va desfasura in perioada 15-17 septembrie 2016, la Hotel Crowne Plaza Bucuresti si va avea ca tematica generala interferente si conexiuni in Hipertensiunea Arteriala.

Astfel, manifestarea va aduce in atentia medicilor cardiologi, medicilor internisti, medicilor diabetologi, nefrologi, neurologi, medicilor de familie, ginecologi, dar si medicilor rezidenti din aceste specialitati, actualitatile in hipertensiunea arteriala, cele mai recente studii, dar sirecomandarile ghidurilor internationale.

Pe parcursul celor trei zile ale Congresului vor avea loc sesiuni stiintifice generale, sesiuni comune cu societatile stiintifice partenere internationale si nationale, sesiuni ale grupurilor de lucru ale SRH, sesiuni ale medicilor rezidenti, dar si ateliere practice. De asemenea, in premiera, in cadrul congresului vor fi prezentate si rezultatele celui mai recent studiu epidemiologic realizat de Societatea Romana de Hipertensiune: studiul SEPHAR III.

inscrierea la eveniment se face online, completand formularul de pe site-ul Societatii Romane de Hipertensiune. Validarea inscrierii va fi efectuata dupa confirmarea achitarii taxei de participare. in cazul medicilor care au participat la studiul SEPHAR III, a asistentelor medicale si studentilor, participarea la cele trei zile ale evenimentului stiintific este gratuita.

Medicii care doresc sa participe in cadrul Congresului Societatii Romane de Hipertensiune cu lucrari originale pot trimite rezumatele pana la data limita de 15 iunie 2016. Acestea vor fi prezentate in cadrul manifestarii sub forma de prezentari orale si postere. Cele mai bune lucrari sustinute in cadrul evenimentului vor fi premiate.

Cel de-al IV-lea Congres al Societatii Romane de Hipertensiune se desfasoara sub egida Societatii Europene de Hipertensiune, a Societatii Europene de Cardiologie, a Academiei de Ştiinte Medicale si a Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”. Evenimentul va ficreditat cu puncte EMC si EBAC.

Mai multe informatii despre eveniment pot fi gasite pe: www.societate-hipertensiune.ro

PR&Comunicare: Sanatatea Press Group, expertul tau in comunicare pe domeniul medical.

Articolul precedent15 mituri despre carii: ce este adevarat si ce nu
Articolul următorBucuresti: Consultatii gratuite pentru pacientele diagnosticate sau suspecte de fibrom uterin